Ansigtsbehandlinger

Behandlingerne hos Power Treatments tager altid udgangspunkt i dine individuelle behov. I klinikken tilbyder jeg alle typer af ansigsbehandlinger, og til din første behandling hos mig, finder vi sammen ud af, hvad er ideelt for netop din hud og hudtype. Klinikken anvender udelukket produkter fra Chris Farrrell, som er baserede på enzymer, der kan tilpasses alle hudtyper og tilstande. PH-værdien i hudplejeserien, alt fra renseprodukt til masker, ligger mellem 5 og 5,5. Alle behandlinger vil indeholde en status eller en hudanalyse, og så vil der være en grundig rensning, hvorefter behandlingsforløbet sammensættes efter hudens behov (alder, miljø, årstid, tidspres, etc.). Dette er naturligvis i tæt dialog, så vi sammen opnår de bedste resultater.

En ansigtsbehandling som alle kan starte op med, alt fra teenagehuden, til den mere modne hud. En effektiv & afslappende måde at starte vores Power Treatments på.

 

Behandlingen inkluderer:

  • Afrensning
  • Enzympeeling
  • Hudanalyse (Tilretning af bryn farvning og vipper overlæbe voks er inkluderet og vurderet sammen med kunden)
  • Massage
  • Maske
  • Afsluttende cremer

kr. 999,-

Til klienten der er bruger af Chris Farrell produkter og gerne vil bevare huden sund og frisk. 

Behandlingen er med samme trin som tidligere beskrevet, dog vil masken mixes alt efter hvad huden har brug for. Tilretning, farve, voks m.m. er inkluderet i denne behandling

kr. 1.199,-

Et lille forløb, som henvender sig til dig, der i en periode ikke har været så god ved din hud.

Forløbet vil være med til at kickstarte den sunde hud igen, og vi vil gennem dialog og behandlinger få huden tilbage i balance.

Behandlingen består af 3 behandlinger fordelt over 5 uger.

Du kommer til behandling ca. hver 10.dag og er igennem en behandlingsproces, der fugter, regenererer og balancere huden. Jeg vil med udgangspunkt i din hud blande og tilpasse de forskellige masker, som din hud har behov for.

Behandlingstrinene er de samme som nævnt i Treatments 1, dog vil der tilføres specielle produkter i både peelingen og mix af masken.

Vi anbefaler, at du bruger vores produkter, så vi kan styre huden i vores tempo. Ved forløbets afslutning, vil der komme anbefalinger til produkter til huden samt en afrunding med en status på din hud.

kr. 2.999,-

Et intensivt behandlingsforløb over 10 gange på 5 uger, som jeg anbefaler, du kun gør én gang. I forløbet følger jeg dig og din hud meget tæt, og du vil til hver status få en status på, hvor din hud er lige nu, og alle masker og cremer bliver blandet og tilpasset efter individuelle behov.

Hvis huden døjer med urenheder og tilstopninger i porre kan der være flere årsager, Det kan skyldes livsændringer som hormonforstyrrelse, hverdagsstress, tidspres, medicinering og graviditet. Andre gange kan det skyldes en fejlagtig hudbehandling. Den korrekte hudpleje og behandling vil hjælpe på disse årsager, og vi vil i løbet af de 5 uger få din hud genoprettet og givet den glød, og du vil atter have en sund- og velplejet hud. 

kr 9.999,-

Se listen over andre behandlinger her