OM OS

Sultana er hudterapeut og ansvarlig for den daglige drift af Power Treatments, hvorfor det er hende, som byder dig velkommen i klinikken. Hun blev færdiguddannet fra Cidesco kosmetologskole i 2003. Hun har dermed mange års erfaring i ryggen, hvad angår ansigtspleje og hudterapi.

Power Treatments benytter sig udelukkende af produkter fra Chris Farrell til alle ansigtsbehandlinger, som foretages i klinikken. Faktisk, så har Power Treatments eneret i Danmark til, at forhandle de eksklusive produkter fra Chris Farrell.

Chris Farrell er en tysk fabrikant og leverandør af hudpleje produkter af høj kvalitet, og har eksisteret siden 1969. Chris Farrells produkter indeholder kun effektive ingredienser, som i høj grad består af plante ekstrakt.

Produkterne er fri for mineralsk fedt og olier, og indeholder ingen parabener eller farvestoffer. Parfumen i produkterne er nøje udvalgt og indeholder ingen substanser med højt allergipotentiale. Chris Farrells produkter er aldrig testet på dyr og produkterne er frie for konserveringsmidler.